Kledingruil Holiday Edition – Outfits voor niets!

Na het succes van onze laatste kledingruil organiseren we in samenwerking met The Social Hub Rotterdam weer een Swap Party. Dit keer helemaal in het teken van de feestdagen.

Weggooien is zonde

We herkennen het allemaal: je draagt dat mooie jurkje één keer met kerst, en daarna ligt hij jarenlang in de kast te verstoffen. En weggooien is zonde. Daarom willen we dat een tweede leven geven. En door middel van ruilen heb je zelf ook weer een ‘nieuwe’ leuke feestoutfit. Hoe leuk is dat?

Dus, heb jij feestelijke kleding die je niet meer draagt en waar je iemand anders blij mee kunt maken? Kom dan zondag 4 december naar de kledingruil in Rotterdam.

Kledingruil regels

De regels van de kledingruil zijn simpel: je mag maximaal vijf kledingstukken en / of accessoires inleveren. Voor deze artikelen krijg je dan tussen de één en drie munten, afhankelijk van het soort artikel, en hier kun je dan weer kledingstukken voor uitzoeken. Om de kwaliteit hoog te houden accepteren we alleen schone en frisse kleding zonder gebreken bevat zoals vlekken, gaten, kapotte ritsen of verwassen kleuren. Lever alleen kleding in waarvan je zeker weet dat een ander er ook echt blij mee zal zijn.

Heb je munten over? Geef ze weg of bewaar ze voor het volgende kledingruilevent.

Praktische informatie

  • Datum: Zondag 4 december
  • Tijd: 14:00 – 17:00 uur
  • Locatie: The Social Hub, Willem Ruyslaan 225, 3063 ER, Rotterdam
  • Prijs: Toegang is gratis

Aanmelden

Aanmelden voor deze kledingruil is verplicht! Je kunt je hieronder aanmelden.

Kan je er niet bij zijn, ruil dan je feestoutfit met de Swopster app!