Doe mee aan de Green Friday Kledingruil Challenge van Swopster!

Green Friday: een bewuste keuze voor duurzame mode

Bij Swopster geloven we in het belang van bewuste keuzes, niet alleen voor de kleding die we dragen, maar ook voor onze planeet. Dit jaar zetten we een stap weg van de traditionele Black Friday-race om koopjes en omarmen we “Green Friday.” We nodigen je uit om deel te nemen aan onze “Green Friday Kledingruil Challenge,” een spannende kans om actief deel te nemen aan duurzame mode en de voordelen van kledingruil te ontdekken.

Wat is de Green Friday Kledingruil Challenge?

De Green Friday Kledingruil Challenge is een initiatief van Swopster om mensen aan te moedigen bewuste keuzes te maken tijdens het winkelen op Black Friday. In plaats van nieuwe kleding te kopen, dagen we je uit om deel te nemen aan onze kledingruilcommunity op Swopster. Het doel is eenvoudig: ruil een specifiek aantal kledingstukken via de app tijdens de uitdaging, die loopt van 11 november tot 30 november 2023.

Waarom meedoen aan de Challenge?

  • Duurzaamheid: Kledingruil is een duurzaam alternatief voor de traditionele winkelervaring. Door mee te doen aan de uitdaging, verminder je de druk op het milieu door hergebruik te stimuleren en minder nieuwe kleding te kopen.
  • Besparingen: Kledingruil bespaart je geld. Waarom veel geld uitgeven aan nieuwe kleding wanneer je je kledingkast kunt vernieuwen door te ruilen?
  • Betrokkenheid: Door deel te nemen aan de Challenge, sluit je je aan bij onze groeiende gemeenschap van modebewuste en milieubewuste individuen die actief bezig zijn met duurzame modekeuzes.

Hoe kun je meedoen?

  1. Meld je aan bij Swopster: Als je nog geen Swopster-gebruiker bent, download dan de app en maak een account aan.
  2. Kies je doel: Bepaal hoeveel kledingstukken je wilt ruilen tijdens de uitdaging. Het aantal is aan jou!
  3. Ruilen maar: Begin met ruilen! Voeg kledingstukken toe aan de app, vind ruilpartners en voltooi transacties.
  4. Deel je ervaring: Gebruik de hashtag #RuilenMetSwopster om je kledingruilavonturen op Instagram te delen. Deel je successen, uitdagingen en inspirerende verhalen met de gemeenschap. En vergeet ons niet te taggen @swopster.app.

Wat kun je winnen?

Door de Green Friday Kledingruil Challenge te voltooien, maak je kans op een duurzame cadeaubon ter waarde van €100! Bovendien, voor elk kledingstuk dat tijdens de actie wordt geruild, zullen we een boom planten via Trees for All (www.treesforall.nl) als onderdeel van onze toewijding aan het herstellen van de natuur.

Doe mee en vier Green Friday met Swopster!

Waarom zou je meedoen aan de drukte van Black Friday, wanneer je bewuste keuzes kunt maken op Green Friday? Doe mee aan onze Green Friday Kledingruil Challenge, ontdek de wereld van duurzame mode en help de planeet te beschermen. Samen kunnen we een verschil maken, en het begint met kleine stappen in de juiste richting.

Doe mee aan de Green Friday Kledingruil Challenge en laten we samen de kracht van duurzame mode ontdekken.

Voor meer informatie en om deel te nemen, bezoek de Swopster-app en volg ons op sociale media voor updates en inspiratie.