Swopster is een online platform waar gebruikers kleding en accessoires kunnen ruilen met andere gebruikers. Met het muntensysteem kunnen gebruikers munten verdienen en deze gebruiken om nieuwe items te verkrijgen.

Hieronder lees je hoe het werkt.

Small Yellow Girl Img
Maak een Account aan

Download de app en maak een account aan. Zodra je je hebt geregistreerd, kun je inloggen op je account.

Voeg items toe

Voeg de items toe die je wilt swoppen aan je virtuele kledingkast. Hierbij is het belangrijk om een goede beschrijving te geven van het item en om duidelijke foto's te uploaden.

Verdien munten

Voor elk item die je toevoegt aan je profiel ontvang je één Swopster munt. Deze kun je vervolgens weer inwisselen voor een nieuw item.

Gebruik je munten

Gebruik je munten om een item van een ander gebruiker te swoppen. Dit doe je door een ruilverzoek te versturen. Wanneer je verzoek wordt geaccepteerd, betaal je één Swopster munt en een transactie fee van slechts €0,99.

Chat

Zodra de transactie fee is betaald, kunnen jullie via de chat de verzending bespreken. Kies voor een persoonlijke ontmoeting, of regel de bezorging per fiets of per post. De koper betaald de verzendkosten.

Ontvang Ruilverzoeken

Andere gebruikers kunnen ook ruilverzoeken naar jou sturen voor items die jij hebt toegevoegd aan je profiel. Wanneer je deze accepteert ontvang je één Swopster munt.

Ben jij een fanatieke swopper?

Maximaal 5 items toevoegen aan je virtuele kledingkast

Transactie fee €0,99 per item

Ongelimiteerd items toevoegen aan je kledingkast

Betaal geen transactie fee

Bekijk de kledingkast van andere gebruikers

Zie wie je volgt

Maandelijks opzegbaar